top of page
Beeldatelier ketels_edited.jpg

Welcome to
DE Drie Ringen

 Are you looking for a part time or full time job?  We are always looking for new talent to join our team so if you think you would like to work for this forward thinking company then why not apply by sending in your CV to: info@dedrieringen.nl

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan? We staan altijd open

voor nieuw talent om ons team te versterken, dus als je denkt dat je graag voor dit levendige bedrijf zou willen werken, solliciteer dan door je CV te sturen naar: info@dedrieringen.nl

Het Proeflokaal

Al ruim 33 jaar brouwt Stadsbrouwerij De Drie Ringen op een ambachtelijke wijze in Amersfoort haar bieren. Hieronder hebben we een beknopte beschrijving van de geschiedenis, het brouwproces, belevingen die u kunt boeken en producten die speciaal vervaardigd worden met ons bier. Tussen de koperen ketels en omringd met heerlijke geuren komen de smaken van onze producten nog beter tot zijn recht. Benieuwd naar ons assortiment bieren? Kom gerust langs om te proeven!

Nieuwe op de kaart zijn de overheerlijke vegan Groentemannekes van de Heeren Van Loosdrecht en onze hamkaas uitsmijter op desem boterhammen zijn een ware toevoeging op onze kaart.

terras voor.png

U wilt uw verjaardag, jubileum, bruiloft of afscheid op een bijzondere locatie vieren? Een bijeenkomst, presentatie of receptie organiseren in een unieke ambiance. Buiten de openingstijden kunt u de Stadsbrouwerij afhuren en maximaal 100 personen ontvangen. De sfeer van de koperen ketels geven een extra tintje aan uw feest. Onze gastvrouwen en -heren staan voor u klaar om ons mooie bier in te schenken. Naast het voortreffelijke zelfgebrouwen bier en heerlijke wijnen, verzorgt de Stadsbrouwerij op uw verzoek verschillende hapjes of zelfs een volledige koud- en warm buffet.
Interesse in De Drie Ringen als ( feest )locatie?
Bel ons gerust op 033 7854432 of stuur een e-mail naar info@dedrieringen.nl met uw wensen. Wij bezorgen u graag een onvergetelijke avond!

BIJZONDERE FEESTLOCATIE

mini bal.jpg

HIGH BEER

Zomaar gezellig afspreken bij ons!

Wil je ongestoord genieten van speciaal biertjes en hapjes?

Trommel je vrienden en vriendinnen op en reserveer jullie High Beer!

Met onze Amersfoortsche High Beer kun je in je eigen tempo genieten van al het lekkers wat we aan tafel brengen. Een proefplank met drie verschillende, door ons gebrouwen,  bieren en natuurlijk de hapjes die bestaan o.a. uit ons fameuze broodje bal, maar dan in borrelvariant en ook de bitterballen van de Heeren Van Loosdrecht komen aan bod.

Amersfoortsche BIERmosterd

 Onze productontwikkelaar Anna is erin geslaagd om met ons bier de eerste Amersfoortsche Biermosterd te maken.

Deze mosterd is gemaakt van: mosterdzaad, ons bier, specerijen, sel gris, suiker, en azijn.

Voor slechts €5,95.

Heerlijk voor bij de bitterballen of kaas en worst met ons traditioneel gebrouwen bier.

Of geef een potje cadeau!

bottom of page