top of page
Uiteraard is onze Stadsbrouwerij vooral bedoeld om gezellig samen te genieten van ons gebrouwen bier in een fantastische ambiance, na het winkelen, een heerlijke wandeling of ‘gewoon’ om af te spreken met vrienden. Temidden van de koperen ketels, die nog steeds worden gebruikt, kunt u genieten van al onze bieren en ons wijnaanbod. Echt de moeite waard! Maar uiteraard is er meer mogelijk in dit bijzondere stukje Amersfoort. Van een gezellig samenzijn en speciale bierproeverijen tot recepties en besloten feesten. Niets is te gek in de Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Wilt u wat anders? Neem dan even contact op met ons: info@dedrieringen.nl
Anker 1
Anker 2

Book online

4786314C-2F7A-4D9F-91ED-F1C024DCF86B.jpeg

Amersfoortse Biervaart en Bierproeverij

€20,00 p.p.

Varen door de grachten van historisch Amersfoort met de Waterlijn ondertussen genietend van Amersfoorts bierhistorie en sluit af met een bierproeverij.

 

lieve-vrouwen-kerk.jpg

Torenbeklimming en Bierproeverij met Rondleiding 
(uit veiligheidsredenen vanaf 5 jaar)


€34,00 p.p.

Tijdens een rondleiding van een uur onder begeleiding van een gids hoor je prachtige verhalen over deze bijzondere toren. Het beklimmen van de 346 treden wordt beloond met een prachtig uitzicht over Amersfoort! 
Na het prachtige uitzicht, word je ingewijd in de geheimen van het Amersfoortse bier in de Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Tijdens een heerlijke proeverij met rondleiding leer je meer over de bierhistorie van de stad.
Wij controleren eerst de beschikbaarheid van een gids.

bottom of page