top of page

Bij Stadsbrouwerij De Drie Ringen nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Wij zijn erg blij om bezoekers weer te kunnen verwelkomen in onze brouwerij, uiteraard volgens de juiste richtlijnen.
De brouwerij valt nog steeds af te huren als (feest)locatie, 

Activiteiten

Uiteraard is onze Stadsbrouwerij vooral bedoeld om gezellig samen te genieten van ons gebrouwde bier in een fantastische ambiance, na het winkelen, een heerlijke wandeling of ‘gewoon’ om af te spreken met vrienden. Temidden van de koperen ketels, die nog steeds worden gebruikt, kunt u genieten van al onze bieren en ons wijnaanbod uit de Salentijn en Bernardus-collectie. Echt de moeite waard! Maar uiteraard is er meer mogelijk in dit bijzondere stukje Amersfoort. Van een gezellig samenzijn en speciale bierproeverijen tot recepties en besloten feesten. Niets is te gek in de Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Hieronder zetten wij kort de mogelijkheden op een rijtje, maar wilt u wat anders? Neem dan even contact op met ons.

IMG-8470.jpg

Rondleidingen

In een uur ingewijd worden in de geheimen van het Amersfoortse bier en van de Stadsbrouwerij De Drie Ringen? Dat kan! Tijdens de rondleiding leer je meer over de bierhistorie van de stad, het ontstaan van Stadsbrouwerij De Drie Ringen én krijgt u een kijkje achter de schermen van de brouwerij. De kosten zijn slechts € 15,00 per persoon en uiteraard zit een consumptie vooraf en naderhand bij de prijs inbegrepen! Voor groepen kleiner dan 20 personen kunt u hier direct reserveren. Voor groepen groter dan 20 personen verzoeken wij u graag contact op te nemen met de brouwerij.

Bijzondere (feest)locatie

U wilt uw verjaardag, jubileum of afscheid op een bijzondere locatie vieren? Een bijeenkomst, presentatie of receptie organiseren in een unieke ambiance. De Stadsbrouwerij kunt u met maximaal 100 personen ontvangen. De sfeer van de koperen ketels geven een extra tintje aan uw feest. Onze gastvrouwen en -heren staan voor u klaar om ons mooie bier in te schenken. Naast het voortreffelijke zelfgebrouwen bier en heerlijke wijnen, verzorgt de Stadsbrouwerij op uw verzoek verschillende hapjes of zelfs een volledige koud- en warm buffet.

Proeverijen

Wilt u meer zelf gebrouwen bier proeven? Dan is een Drie Ringen Proeverij wat voor u! Met gezelschappen vanaf 2 personen kunt u terecht voor een bierproeverij. U leert dat er meer bier is dan pils en u proeft onder deskundige leiding van onze gids een aantal bijzondere Drie Ringen bieren. In de vide van onze brouwerij, met zicht op de brouwketels, zit u aan een gezellige grote tafel met uw gezelschap te genieten van geur, kleur maar vooral ook van veel smaak van het Drie Ringen speciaal bier. De kosten voor een volledige proeverij zijn slechts € 20. Voor groepen kleiner dat 16 personen kunt u hier direct reserveren. Voor groepen groter dan 20 personen verzoeken wij u graag contact op te nemen met de brouwerij.

Mogelijkheden.jpeg
Reserveringen
bottom of page