top of page

Het feestlokaal

U wilt uw verjaardag, jubileum of afscheid op een bijzondere locatie vieren? Een bijeenkomst, presentatie of receptie organiseren in een unieke ambiance. Buiten de openingstijden is de Stadsbrouwerij af te huren en kunt u maximaal 80 personen ontvangen. De sfeer van de koperen ketels geven een extra tintje aan uw feest. Onze gastvrouwen en -heren staan voor u klaar om ons mooie bier in te schenken. Naast het voortreffelijke zelfgebrouwen bier en heerlijke wijnen, verzorgt de Stadsbrouwerij op uw verzoek verschillende hapjes of wat dacht u van het Drie Ringen koud- en warm buffet? Voor meer informatie kunt u bellen of ons een email sturen: info@dedrieringen.nl
Stadsbrouwerij-DeDrieRingen-1-5.JPG

Interesse in De Drie Ringen als (feest)locatie? 

Stadsbrouwerij De Drie Ringen bij uitstek geschikt als eventlocatie:
  • In het historische centrum van Amersfoort met voldoende parkeermogelijkheden
  • Vlotte bereikbaarheid / openbaar vervoer / in het midden van het land
  • Kwalitatief hoogwaardige en veelzijdige catering mogelijkheden
  • Ruim aanbod aan speciaalbieren
  • Overnachtingsmogelijkheden op loopafstand
  • Leuke activiteiten om uw event compleet te maken
     
Al deze facetten maken van onze brouwerij dé plek bij uitstek voor een geslaagd event in Amersfoort. Het events team organiseert en coördineert alles tot in de puntjes, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!
Uiteraard maken we heel graag een offerte op maat. Of komt u liever eerst eens langs voor een vrijblijvend locatiebezoek? We ontvangen u graag om alle mogelijkheden te bespreken! 
 Wij bezorgen u graag een onvergetelijk feest!
bottom of page